World

intrebari

Buna,

Am intrebari legate de urmatorii pasi ce trebuie facuti in calitate de coordonator.

In urma discutiei cu Adi, am convenit urmatoarele:

– eu ma ocup de selectarea si angajarea de writeri pentru patru site-uri ( doua sunt DailyGossip si Newsinabox; pe celelalte doua nu le stiu inca)

– stabilesc salariile pe care le cred eu de cuviinta

– newsinabox are nevoie de 10 articole pe zi, dailygossip la fel; celelalte doua site-uri nu stiu inca, dar presupun ca sunt mai noi si atunci incepem cu 5 stiri pe zi

– plata se face atunci cand writer-ul a realizat un calup de 100 de stiri ( pentru unii inseamna o data la doua saptamani, pentru altii o data pe luna)

– eu imi stabilesc ce castig vreau; cand site-urile aduc un venit de peste 600 de euro lunar si au un singur writer, trebuie sa negociez cu voi sa incasati o parte din castig.

– cand vindeti un website, negociem o parte pentru mine

 

cred ca acestea au fost punctele principale pe care le-am atins. Te rog sa imi confirmi si tu acesle puncte.

Acum vin intrebarile:

– am inteles ca ati dat anunt pe ejobs pentru writeri. cum pot avea acces la cv-urile venite?

– am nevoie de conturi pentru writeri. am gasit deja doi care vor scrie pentru newsinabox. unul incepe de pe 1 august, celalalt la foarte scurt timp dupa.

– cum isi vor incasa writerii banii: iti dau tie datele lor personale si le virezi tu banii in cont, sau imi bagati mie in cont toti banii pt toti writerii si trebuie sa ma ocup eu de plati? (Nu stiu exact cum functioneaza partea asta, de aceea intreb :P)

– cum se procedeaza cand un site nu fce destui bani ca writerul sa fie platit din incasarile site-ului in cauza? ma priveste acest aspect sau va ocupati voi? stiu ca pana acum suportati voi aceste cheltuieli.

– ce numar de writeri este necesar in prezent, tinand cont ca eu deja am contactat doi?

– unde pot vedea rank-ul site-urilor si ce valoare au? (aka cati bani produc)

– care sunt celelalte doua site-uri si pls da-mi datele complete de care am nevoie pt ele.

– te rog, lasa-mi un nr de telefon la care sa te pot contacta (P.S. Banuiesc ca esti fratele lui Adi si ca te cheama Radu…)

Daca mai e ceva, am sa-ti mai scriu.

Ms. si scuze de mesajul asa lung, dar am nevoie sa stiu ce si cum

Seara frumoasa 🙂

Previous ArticleNext Article
Cat Cain is our latest addition to the team. She's an expert in celebrity life and fashion and will cover any news that has to do with the life of the stars. She has a Bachelors Degree in Journalism and a Master Degree in Journalism and Social Communication and she's very passionate about life on the big screen and behind the curtains. If you have any suggestions or questions for her, send her an email at cat.cain @ dailygossip.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: file_put_contents(/home/ena/dailygossip.org/wp-content/uploads/essb_compiled/2566c291e59e185c12a331fef1e235f3.css): failed to open stream: Permission denied in /home/ena/dailygossip.org/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons3/lib/core/cache/essb-precompiled.php on line 58

Warning: file_put_contents(/home/ena/dailygossip.org/wp-content/uploads/essb_compiled/2566c291e59e185c12a331fef1e235f3.js): failed to open stream: Permission denied in /home/ena/dailygossip.org/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons3/lib/core/cache/essb-precompiled.php on line 58